Úvod / Články / Recepty / Silviin dezert
Recepty

Silviin dezert0

10.11.2014 pridal Silvija
Ahoj,

včera som sa rozhodla spríjemniť si deň. Tákúto mňamku som si z pochopiteľných dôvodov nemohla nechať len pre seba. :-)

Výsledkom bola neskutočná pochúťka. Nakoľko nedám dopustiť na šmakouna s marhuľovou príchuťou, využila som ho pri príprave klasických úlikov.
 
V zdravšej verzii som nahradila maslo a cukor šmakounom. Obdobné variácie tohto receptu je možné nájsť aj na rôznych fitness stránkach, tým pádom som sa nimi nechala inpširovať aj ja a vznikol z toho veľmi chutný dezert.
 
 
 
Na prípravu som použila:
 
  • 1 balenie šmakoun marhuľa
  • 5 -6  celozrnných piškót
  • Dia čoko venčeky
  • Mrazené marhule
  • Formičky na úliky
 
 
 
Postup ( bolo to veľmiii náročné :-) ):
 
1. vymiešame podrvené piškóty so šmakounom
2. zmesou plníme formičky
3. v strede urobíme rúčkou z varešk dierku a vložíme tam malý kúsok ovocia
4. celý úlik upevníme na dia venček
5. dáme na pol hodinku do chladničky
6. papáme :-)
 
Nakoľko sa pomaličky blížia najkrajšie sviatky roka, hotové úliky môžeme obaliť na záver v kokose alebo poliať horkou čokoládou, fantázii sa medze nekladú. :-)
 

Dobrú chuť.

Komentáre

  • t-101 11.11.2014 16:49:20

    Fuuha, to je take to oneee do objemovky :)

Pridať komentár

Ak chcete vložiť komentár, musíte sa prihlásiť

O nás

Máš pre nás zaujímavú ponuku na spoluprácu? Neváhaj a kontaktuj nás na našej emailovej adrese:

info@fitmagazin.sk

Otázky ohľadom výživy, tréningu a doplnkov smerujte na naše fórum.

A hlavne nám nevolaj na:

+421 912 345 678 90

Newsletter

Zaregistrujte vašu e-mailovú adresu a dostávajte najnovšie informácie z oblasti fitness a športovej výživy.

Reklama

Reklamu na Fitmagazin.sk zabezpečuje spoločnosť Wake Up Advertising, spol. s.r.o.

Kontaktná osoba:
František Hurný
Sales Manager
M +421 908 703 827
frantisek.hurny@wakeup.sk

Cenník v PDF »

Nájdeš nás aj na:

Twitter Facebook Google+
Úvod · Články · Videá · Fórum · eShop · O nás · Kontakt © 2012. FitMagazin.sk. Všetky práva vyhradené.